Annons:

Viking Line laddar för prinsessbröllop

Prinsessbröllopet står inför dörren och Viking Line firar med smyckat fartyg och entusiastiska finländare som hoppas få se en skymt av brudparet. 

På Viking Line den 19 juni kommer man att kunna skölja ner Vätternröding, pocherat vaktelägg, kalixrom och saftig renrygg med mustigt årgångsvin. M/S Gabriella kommer att servera en speciell bröllopsmeny ombord. 
– Jag har komponerat bröllopsmenyn med noggrant utvalda råvaror från olika svenska landskap, säger Harry Ahlskog, köksmästare på M/S Viking Cinderella.
Avgången till Helsingfors kommer senareläggas så att fartygets resenärer får uppleva bröllopsdagen på plats, och de som vill göra sig extra fina inför den stora dagen kan köpa sig ett specialdesignat bröllopssmycke i en av fartygets butiker.
Viking Line har ordnat bussturer som kommer att åka i kronprinsessan Victorias fotspår. Grupperna som åker med på turen kommer att kunna vifta sina flaggor vid vigselkyrkan i Gamla Stan, ta en promenad vid Drottningholms slott samt se hennes gamla skola i Bromma.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024