Annons:

Annons:

Lägsta flygpriserna någonsin till USA

Det har aldrig varit billigare att flyga från Sverige till USA. Det visar en undersökning gjord av prisjämförelsesajten travelmarket.se.

 

Flygpriserna till USA är de lägsta någonsin, enligt en priskoll gjord av Svenskt flygprisindex som utges av av prisjämförelsesajten travelmarket.se. Det billigaste priset som någonsin hittats i indexets historia har precis mätts till 2 118 kronor för en tur- och returbiljett till New York från Stockholm inklusive skatter och avgifter med Norwegian. Men prisnivån från Göteborg faller också.

– Vi har under det senaste halvåret sett en stabilisering av flygpriserna i vår priskoll. Nu ser vi en utveckling där priserna igen faller och denna gång till en rekordlåg nivå. Jag spår att priserna kommer att falla ännu mer. Det beror på att de traditionella flygbolagen nu också börjar följa samma koncept på interkontinentala destinationer som lågprisbolagen; samma koncept som t.ex. Norwegian har kört med på europeiska flygresor de senaste åren. Det betyder att flygbiljetterna blir ännu billigare”, säger vd Ole Stouby vd på travelmarket.se i en kommentar.

Genomsnittspriserna på flygbiljetter till USA från svenska flygplatser har fallit med 43 procent från Stockholm och 38 procent från Göteborg.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018