Annons:

Annons:

Stil i sikte fick tuff start

I tisdags var det premiär på Viking Lines storsatsning Stil i sikte på TV3. Blott 164 000 tittade.

– Vi tycker att vi har fått en bra start sett till att premiären inföll med Lill-Babs sorgliga frånfälle. Vi vet att många valde att titta på SVT:s minnesprogram som sändes samtidigt som Stil i sikte, men vi fick ändå bra med tittare och tittandet ökade dessutom under programmets gång, vilket betyder att de som zappade in längs vägen gillade vad de såg. Nu ser vi fram emot att följa hur tittandet via både linjär tv och Viafree utvecklar sig, vi tror ju att detta är ett format som passar väldigt bra för playtjänster, säger Eleonora Hansi, informationschef Viking Line Skandinavien.
Stil i sikte är ett nytt programformat skapat av produktionsbolaget Mastiff, utvecklingsbolaget Zodiak Factory och underhållningskoncernen MTG i nära samarbete med rederiet Viking Line. I programmet får såväl småbarnsmammor, äkta par som unga kompisar uppleva sitt livs stilomvandling under ett händelserikt, lyxigt och kärleksfullt dygn på Cinderella.
 Vad kostar programmet?
– Stil i sikte är en viktig satsning gentemot den svenska marknaden, och en del i vår totala mediemix. Vi vet att tv fortfarande har stor genomslagskraft och tror på att kombinera den här typen av bredare underhållning med annonsering och PR av olika slag. Exakta kostnader kommenterar vi dock inte, säger Eleonora Hansi, informationschef Viking Line Skandinavien.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

eCommerce Generalist med placering i Stockholm
Sista ansökningsdag:
25 April, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
VD Visit Dalarna
Sista ansökningsdag:
22 April, 2018