Annons:

Karin Starkman Ahlstedt.

Dubbelt fyndläge på resor

Skolstarten är här och med den följer som vanligt den stora reserean. Halva priset för en vecka i solen är inte ovanligt, enligt Ticket.

– Det är ett eldorado för ressugna just nu. På charterresor går det att spara tusenlappar om man har möjlighet att åka de närmaste veckorna. Även för resor i höst och vinter är det läge att boka nu. Många flygbolag har kampanjer de närmaste veckorna på resor fram till och med maj nästa år, säger Karin Starkman Ahlstedt, kommunikationsansvarig Ticket Privatresor.

Till exempelvis till grekiska öar, Mallorca och turkiska Rivieran går det att hitta resor för halva priset. Billigast just nu är dock Turkiska rivieran, dit det går att fynda resor för dryga tusenlappen.

Samtidigt som charterns rear har reguljärflygbolagen sina kampanjer. SAS, British Airways, Qatar, Emirates, KLM och Air France är några exempel, men fler bolag väntas presentera kampanjer de närmaste veckorna.

– Just nu ser vi mest kampanjpriser till Asien och USA, men även Europabiljetter reas ut. Det gäller att passa på när det är billigt, eftersom reguljärflygsbiljetter blir dyrare ju närmare avresa du kommer, säger Karin Starkman Ahlstedt.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024