Annons:

Annons:

Monarch Airlines öppnar tre Stockholmslinjer

Det engelska lågprisbolaget Monarch Airlines satsar på Sverige. Den 28 april drar bolaget igång trafik från Stockholm till tre engelska storstäder.

Monarch Airlines är mest känt för att transportera soltörstande brittiska turister till Sydeuropa. Nu inleder bolaget en ny strategisk satsning genom att dra igång trafik från Stockholm till tre engelska storstäder.

Den 28 april börjar flygbolaget flyga mellan Arlanda och Birmingham, Manchester och London-Luton. Det blir tre avgångar i veckan från Manchester och Birmingham, medan Luton-rutten får nöja sig med två veckoavgångar.

Monarch Airlines ska trafikera rutterna med Airbus A320 och A321 med plats för 174 och 214 passagerare.

På Birminghamrutten finns ingen direkt konkurrens i dagsläget, medan både SAS och Norwegian flyger till Manchester från Stockholm.

Inte heller London-Luton har någon direktlinje från Stockholm, sedan tidigare, men SAS flyger till Heathrow, Norwegian till Gatwick och Ryanair till Stansted.

4 kommentarer

  1. Aston Villa: Tror att det har smygit sig in ett fel: "På Manchesterrutten finns ingen direkt konkurrens i dagsläget, medan både SAS och Norwegian flyger till Manchester från Stockholm." Det är nog BHX ni menar när ni skriver att det inte finns någon konkurrens? Svara
    • Per Johnsson: Helt rätt, det hade smugit sig in ett fel som är rättat nu. /Per Svara
  2. Bo: Jag förstår verkligen inte den här meningen: "På Manchesterrutten finns ingen direkt konkurrens i dagsläget, medan både SAS och Norwegian flyger till Manchester från Stockholm." Svara
    • Per Johnsson: Det beror på att meningen inte går att förstå. Men nu är den ändrad. /Per Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

4 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019