Annons:

Nu kör vi reseindustrins egen Oscarsgala igen

Den 26 april är Grand Travel Award tillbaka igen efter två år i corona-ide. Vi kör som vanligt på Grand Hôtel i Stockholm och målet är - som alla andra år (29 år!) - att samla alla aktörer i reseindustrin för ett matigt seminarium och en storslagen gala med fest. - Vi behöver träffas igen efter overkligt tuffa tider, säger Travel News vd Nils Norberg. - Jag tror att flesta är riktigt trötta på videomöten och är övertygad om att IRL fortfarande är oslagbar umgängesform. Det ska bli fantastiskt roligt att se alla igen. Ja, nästan lite overkligt att vi är på andra sidan av en pandemi.

En stor nyhet för i år är att kriterierna för att vinna Grand Travel Award har uppdaterats. Förr var det bara anställda på resebyråer som fick vara med och rösta. Nu kommer även svenska folket att få berätta om sina favoriter när det gäller hotell, flygbolag, hyrbil, researrangörer, rederier och världens bästa turistland. Vi kommer även väga in hur affärsresenärer se på sina leverantörer inom reseindustrin. Men självfallet vill vi fortfarande att Sveriges resebyråer berättar vad de tycker om bolagen i resebranschen. 2022 års Grand Travel Awards utses genom en undersökning gjord av Nordic Bench där alltså svaren från privatresenärer, affärsresenärer och resebyråer ligger som grund.

– Det är ett hedersuppdrag för oss att vara med på Grand Travel Award. Många i branschen känner förstås oss redan genom våra återkommande rapporter om konjunkturläget i reseindustrin i Norden, säger Jan Ogner, vd på Nordic Bench.

Årets program är inte helt klart än, men tre talare är redan bokade: Erika Charbonnel, Kairos Future, Erik Nissen Johansen, vd Stylt och Susanne Andersson Pripp, vd på Visit Sweden. Det blir också en hearing om flygets återstart. Fler talare presenteras inom kort.

Läs mer här!

Och boka din biljett här!!!

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024