Annons:

Annons:

Spana in nya Sparrow på Stureplan här

Nu öppnar det franskinspirerade boutiquehotellet The Sparrow upp sina dörrar till 88 hotellrum, egen vinbar och bistro. Travel News har bilderna.

På Birger Jarlsgatan 24 i Stockholm kommer det franskinspirerade hotellet The Sparrow från och med 1 februari erbjuda stockholmare och tillresta besökare en intim vistelse i en färgsprakande sekelskiftesmiljö.
Hotellets 88 rum varav elva juniorsviter varierar i storlek från 15 till 35 kvadratmeter och genomsyras av starka, sprakande färger och mönster i sin unika inredning. I de färgstarka rummen står sängarna i fokus, bäddade med ett specialtillverkat sänglinne exklusivt för The Sparrow. Rummen har fått behålla sina tidstypiska originaldetaljer så som vackra kakelugnar, stuckaturer, trägolv och i flera sviter går det att njuta av morgonkaffet på egen balkong.
– The Sparrow är ett personligt hotell med en internationell atmosfär, det är hotellet jag själv vill bo på. Våra gäster kommer att få en personlig upplevelse mitt i city med en service i världsklass, säger Elin Roquet, VD på The Sparrow Hotel.
Genom den ena av hotellets två entréer kommer hotellets gäster, stockholmare och dess besökare kunna stifta bekantskap med The Sparrow Winebar & Bistro – framtaget av Mathias Dahlgrens och Staffan Naess från Rutabaga, Matbaren och Green Rabbit. Den franska bistromenyn går i linje med Dahlgrens matfilosofi: det naturliga köket.
– Jag är oerhört stolt över den genuina restaurangen, den inbjudande baren, de personliga rummen och framför allt över mina kollegor. Tillsammans är vi det ultimata boutiquehotellet, mitt i city, avslutar Elin Roquet.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA