Annons:

Annons:

Ny smakfestival på Höga Kusten

Höga Kusten får en smakfestival. 13 augusti går festivalen av stapeln som kommer att samla regionens restauratörer och producenter.

Mat- och dryckesfestivalen Smakfest Höga Kusten kommer att ha premiär 13 augusti.

– Det är hög tid att uppmärksamma Höga Kustens unika smaker och besökarna kommer få uppleva allt från pop-up restauranger och smakgata till workshops och cook-alongs, säger initiativtagaren Eva Jilkén i ett pressmeddelande.

Lokala smaker kommer att stå i fokus; som tunnbröd och surströmming. Lokala mat- och dryckesproducenter kommer att finnas på plats och festivalen bjuder också på seminarier och workshops.  Totalt kommer ett 20-tal företag och organisationer att delta.

Biljetter kostar 75 kr.

 

En kommentar

  1. Gunilla Andersson: Mycket trevligt att äntligen Höga Kusten uppmärksammas, En kommentar från mig är att alla duktiga arrangör i Västernorrland måste vara mera på å och vara ute i god tid, så intresserade kan planera sina resor till Höga kusten och de olika aktiviteterna. Samma sak med den fina turistbroschyr en Höga Kusten, tryck upp den i april och se till att distribuera redan inprickat, som det är nu kommer den ut till midsommar vilket är alldeles för sent. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019