Annons:

Annons:

Tallink Silja satsar 400 000 kronor i Briggen Tre Kronor

allink Silja AB och Briggen Tre Kronor med Östersjöarbetet Hållbara Hav förlänger sitt samarbete som inleddes 2015. Samtidigt investerar rederiet 400 000 kronor i Briggen Tre Kronors arbete med att öka medvetenheten bland allmänheten kring miljöfrågor och Östersjöns situation, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada för detta samarbete som vi haft under dessa år. I vårt arbete för vi ut de senaste forskningsrönen och informerar om gällande lagar för att underlätta för allmänheten och skapa medvetenhet och engagemang för att underlätta åtgärder på både nationell och internationell nivå. Vi försöker i första hand att fokusera på det positiva faktum att vi har ett levande innanhav och visa på enkla vägar som gör att det kommer att förbli så för kommande generationer, säger Anders Mannesten, VD Briggen Tre Kronor i ett pressmeddelande.

Briggen Tre Kronor och Hållbara Hav går in i sitt åttonde verksamhetsår 2018 och har blivit en etablerad plattform för Östersjöfrågor. Det stora årliga Hållbara Hav seminarium på Kastellholmen sänds av SVT, Miljödepartementet är med, forskarna från Stockholmsuniversitet är med liksom ideella organisationer och näringslivet. HKH Kronprinsessan Victoria är beskyddare av Initiativet sedan starten 2011. Briggen Tre Kronor driver arbetet med sitt breda kontaktnät i regionen och fartyget blir den samlande visuella bilden för ett hållbart Östersjön.

I samband med undertecknandet av det nya avtalet överräckte Tallink Silja ytterligare en donation om 50 000 kronor som är en gåva direkt från Tallink Siljas Club One medlemmar som donerat sina bonuspoäng till Östersjöarbetet.

– ”Vi har uppmanat våra medlemmar att dra sitt strå till stacken för Östersjöns bästa. Genom möjligheten att donera sina intjänade bonuspoäng har våra medlemmar på ett mycket fint sätt visat sitt stöd för Briggen Tre Kronors och Hållbara Havs viktiga arbete”, säger Carina Eriksberger, Club One Manager, Tallink Silja AB.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019