Annons:

SkiStar anställer två nya chefer

- I vårt fortsatta arbete att stärka organisationen och utveckla bolaget har vi valt att anställa en Kommunikations- och PR Chef samt en Hållbarhetschef. Hållbarhet är ett av flera viktiga områden för framtiden och det känns väldigt spännande att utöka våra resurser inom området, säger Stefan Sjöstrand, VD på SkiStar i ett pressmeddelande.

Om nya Kommunikations- och PR chefen:

Petra Hallebrant har över 20 års erfarenhet av kommunikation, hållbarhet och ledarskap från flera olika branscher och roller. Hon kommer senast från Svenska FN-förbundet i rollen som generalsekreterare och var dessförinnan hållbarhets- och kommunikationschef på Telge energi. Under ett antal år var Petra även kommunikationschef på UNICEF Sverige och på Rädda Barnen. Hon har också jobbat som PR-konsult på Prime PR och som PR- och pressansvarig på Systembolaget.

Om nya Hållbarhetschefen:

Fanny Sjödin har lång erfarenhet av hållbarhet, både som konsult och från linjeorganisation och kommer närmast från Nordea, där hon har varit ansvarig för att stötta bankens olika verksamheter i deras hållbarhetsarbete. Innan Nordea arbetade Fanny på PwC som konsult inom hållbart företagande samt var ansvarig för PwC:s egna hållbarhetsarbete.

Båda startar sina roller senast den 1 September.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024