Annons:

Bästa restaurangerna som kan vinna Wilhelmina Skogh-priset i Sydvästra Skåne

Här är de fem kvalificerade som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i kategorin bästa restaurang på Scandic Triangeln i Malmö. Den 10 juni på Travel News Business Forum 2024 i Sydvästra Skåne berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

“Vi vill lyfta fram de som gör det där lilla extra”

Läs om Travel News Business Forum här!
ANMÄL DIG GRATIS

Travel News Business Forum är vårt regionala event som under 2024 kommer att genomföras bland annat i Malmö den 10 juni på Scandic Triangeln.   

– Business Forum vill vara den årliga mötesplatsen för dig som arbetar med turism, hotell och resor. Genom att ha alla beslutsfattare i besöksnäringen under samma tak en eftermiddag och kväll vill vi lägga grunden för ökad omsättning och bättre lönsamhet, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling och fortsätter: 

– Vi har länge letat efter en partner som kan leverera relevant data om restauranger och deras kundnöjdhet. BokaBord har denna kunskap tack vare ett långt samarbete med de bästa restaurangerna i Sverige. Det ska bli givande och förstås spännande att samarbeta med BB. Mat och restauranger är den i särklass viktigaste pull-faktorn när det kommer till resande och turism.  

Vd Peder Dinkelspiel, många vet vad BokaBord är, men inte alla. Berätta om er tjänst?

– BokaBord (och WaiterAid) är Sveriges ledande bordsbokningssystem med över 1200 anslutna restauranger. BokaBord är den främsta plattformen för att boka bord på Sveriges bästa restauranger, med en enkel sökfunktion som ger dig tillgång till lediga bord på ett ögonblick. Dessutom erbjuder vi smidig hantering av bordsbokningar via vår app.

Vad gör ni som andra aktörer inte gör?

– BokaBord har det bredaste utbudet av lediga bord tack vare våra många anslutna restauranger runt om i landet. Det innebär att användare av BokaBord-appen kan lita på att få högkvalitativa förslag på restauranger och barer. Dessutom är vi stolta över den utmärkta service och kundsupport vi erbjuder våra restaurangpartners.

Vad ska man göra för att vinna ett Wilhelmina Skoghpris?

– På BokaBord brinner vi för att skapa härliga möten på restaurang och strävar även efter att vara restaurangernas bästa vän. Vi önskar att lyfta fram de restauranger som skapar unika matupplevelser för sina gäster varje dag och som samtidigt lyckas fylla sina sittningar vecka efter vecka. Vi vill lyfta fram de som gör det där lilla extra.

De kvalificerade i kategorin bästa restauranger är:

Mutantur i Malmö

Mutantur

Resaturang Vollmers i Malmö

Restaurang Vollmers

Karl-Mikael i Malmö

Karl-Mikael

Kyrkogatan 5 i Lund

Kyrkogatan 5 (Lund)

Restaurang På Skissernas i Lund

Restaurang På Skissernas (Lund)

ANMÄL DIG GRATIS

Läs om Travel News Business Forum här!

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024