Annons:

Annons:

Apollo lanserar nya koncepthotell

Apollo laserar fyra nya koncepthotell till vintersäsongen – två på Gran Canaria och två strax utanför Dubai.

Apollo har sedan tredubblat utbudet av koncepthotell sedan 2013. Idag har arrangören över 100 koncepthotell fördelat på de mest populära resmålen, och till vintern lanseras alltså ytterligare fyra – två på Gran Canaria och två i närheten av Dubai.

– Vi är lite extra stolta över våra Apollo Mondo hotell då de är resultatet av ett nära samarbete med lokalt engagerade hotellägare och våra resenärers önskemål. Därför är vi också mycket glada över att kunna slå upp dörrarna till fyra nya hotell på två av vinterns mest populära resmål – Gran Canaria och Dubai, säger Jennie Boström, pr- och social media manager i ett pressmeddelande.

De aktuella hotellen på Gran Canaria är Lopesan Baobab Resort i Meloneras som blir ett Apollo Mondo Family Resort, samt Sunsuites Carolina i San Augustin blir ett Apollo Mondo Duo, det vill säga ett vuxenhotell med en nedre åldersgräns på 16 år.

I Dubai-området är från och med vintern 2016/2107 Radisson Blu Resort Fujairah ett Apollo Mondo Family Resorts, medan det lyxiga Hilton Ras Al Khaimah blir ett nytt Apollo Mondo Selected hotell.

3 kommentarer

  1. Kajsa Olausson: Blir fortfarande lika irriterad när man kallar alla olika emirat för Dubai. Varken Ras Al Khaimah eller Fujairah är Dubai, Det tar flera timmar att ta sig dit och de har andra regler gällande klädsel och alkohol. Falsk marknadsföring vill jag kalla detta. Svara
    • Anonym: Dem skriver ju "två i närheten av Dubai." samt "I Dubai-området ". Svara
    • Jennie Boström: Hej Kajsa, det var inte vår avsikt att kalla olika emirat för Dubai i vårt pressmeddelande (som artikeln bygger på). Men om du uppfattar oss som vilseledande får vi självklart ta till oss det och se till att vara extra tydliga nästa gång. Hälsningar, Jennie Boström (PR & Social Media Manager Apollo) Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019