Annons:

Annons:

Italien lyfter STS Alpresor

Intresset för skidresor är stort bland svenskarna i vinter. I alla fall enligt STS Alpresor som har ökat försäljningen jämfört med förra säsongen. Mest ökar Italien.

 

STS Alpresor har i dagsläget ökat försäljningen med över 15 procent jämfört med vid samma period i fjol. Mest ökar researrangörens försäljning i de italienska Alperna, vilket bland annat kan förklaras med en ny hotellsatsning i Cervinia. Det 67 rum stora hotellet är enligt researrangören fullbokat under stora delar av säsongen trots att det ännu inte har öppnat.

– Italienska Cervinia har kommit starkt och är nu vår näst största ort efter Bad Gastein. Det ökade intresset för Alperna och framförallt Italien kan bero på vårt stora utbud av skidorter men också bekvämligheten att boka en paketresa som inkluderar allt: flyg, boende, halvpension och liftkort, säger Peter Johnson, vd på STS Alpresor i en kommentar.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018