Annons:

Annons:

Thomas Cook lanserar mobil bankapp

Nu lanserar Thomas Cook Money i samarbete med Ferratum Bank en mobil bankapp utformad för semestrar. Appen är till att börja endast tillgänglig för kunder i Sverige.

Den mobila semesterbankappen, som går under namnet Sumo, ska enligt ett pressmeddelande från Thomas Cook Money erbjuda sparande med ränta, i svenska kronor eller i andra valutor, samt hjälpa semesterfiraren att hålla koll på semesterbudgeten.

– Vi vet att semestrar är en stor investering och därför har vi skapat Sumo som gör det enkelt för våra kunder att planera och spara till semestern hela året. Sumo erbjuder den service och säkerhet som kunder kan förvänta sig av ett traditionellt bankkonto, men eftersom det är skapat med semesterfirare i åtanke finns ett antal positiva fördelar som att det ingår fyra fria bankomatuttag per månad och att antalet köp med kortet är obegränsat, säger Anth Mooney, vd för Thomas Cook Money, i en kommentar.

Sumo-appen, som finns tillgänglig för smartphones, lanseras i Sverige idag onsdag. Fler marknader ska tillkomma under 2018, däribland Storbritannien.

Thomas Cook Money är en fristående affärsenhet inom Thomas Cook Group som utvecklar finansiella tjänster.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018